Ponta: Băsescu va începe mâine campania la Roman, fiecare cu slăbiciunea lui

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la Bacău, că fiecare om politic are o "slăbiciune" şi îşi începe campania acolo unde are această slăbiciune, el arătând că a ales să înceapă seria întâlnirilor electorale la Bacău, în timp ce şeful statului, Traian Băsescu, va merge miercuri la Roman.

419 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu va începe mâine campania la Roman, fiecare cu slăbiciunea lui

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am început seria întrunirilor electorale aici, la Bacău, pentru că într-adevăr cred că am o datorie faţă de Bacău şi e normal să-mi asum această preferinţă. Până la urmă, fiecare om politic are o slăbiciune şi-şi începe campania acolo unde are o slăbiciune", le-a spus Ponta social-democraţilor din Bacău.

El a menţionat că Traian Băsescu "va începe campania" miercuri la Roman.

"Eu am înţeles că domnul preşedinte Băsescu, mâine, va începe campania la Roman şi, până la urmă, e dreptul domniei sale. Fiecare cu slăbiciunea lui. Cred totuşi că eu sunt în direcţia corectă", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu va participa miercuri la ceremonia de deschidere oficială a fabricii TRW Automotive din Roman, a anunţat Administraţia prezidenţială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici