Ponta: "Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri!"

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook o poză "selfie" de la mitingul electoral al TSD, dar şi pe cea a Elenei Udrea de la un eveniment al Fundaţiei Mişcarea Populară, comentariul alăturat fiind: "Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri!".

810 afișări
Imaginea articolului Ponta: "Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu şi 5 mii de tineri!"

Ponta: "Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe Mihai Sturzu si 5 mii de tineri!" (Imagine: Facebook)

"Bătălia «selfie»-urilor! Dna Udrea l-a ales pe Băse, eu pe MiMihai Sturzui 5 mii de tineri! Vă rog votaţi cine a ales mai bine?!?", a scris Ponta pe contul său de Facebook.

În prima imagine, Victor Ponta apare alături de liderul TSD, Mihai Sturzu, în fundal fiind o parte dintre participanţii la mitingul electoral organizat vineri de TSD în Capitală, mulţi dintre aceştia purtând veste şi steaguri de culoare roşie.

A doua imagine este cea pe care liderul PMP Elena Udrea a postat-o, duminică, pe contul său de Facebook, poza "selfie" fiind făcută la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, în spatele ei apărând preşedintele Traian Băsescu susţinându-şi discursul la eveniment.

Poza înfăţişându-i pe Ponta şi Sturzu la mitingul electoral a fost postată şi pe contul de Facebook al liderului TSD, alături de alte "selfie-uri"de la eveniment. Într-una dintre imagini, Sturzu apare alături de Ponta, în fundal fiind un banner cu sloganul electoral al PSD de la europarlamentare.

De altfel, preşedintele PSD Victor Ponta a vorbit, vineri, pe scena evenimentului electoral organizat de TSD, despre acest "selfie".

"În timp ce colegi ai noştri vorbeau, domnul Sturzu m-a rugat să facem un selfie şi m-am uitat să văd totuşi cum arătăm în poză, dacă arătăm mai bine decât Udrea şi Băsescu", le-a spus Ponta tinerilor social-democraţi, pe scenă, alături de el fiind şi liderul TSD, Mihai Sturzu.

"Important e că deasupra noastră se vedea doar textul «Mândri că suntem români». De asta vreau să fiu sigur. Vă rog să fiţi mândri", le-a mai spus Ponta tinerilor social-democraţi.

Ulterior, Sturzu şi-a folosit telefonul mobil pentru a mai face un selfie cu Ponta, în spate avându-i pe tinerii din PSD.

"Vreau să fac sefie cu Victor Ponta şi cu cinci mii de tineri în spate. Absolut genial", a spus şi Sturzu, care a postat fotografiile pe contul său de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici