Ponta către jurnalişti: "În zece minute ne vedem la plen"

Premierul Victor Ponta a refuzat, marţi, să comenteze declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, spunându-le jurnaliştilor, înainte de a intra în biroul lui Valeriu Zgonea, că în zece minute se vor vedea la plen.

420 afișări
Imaginea articolului Ponta către jurnalişti: "În zece minute ne vedem la plen"

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"În zece minute ne vedem la plen", le-a spus Ponta jurnaliştilor, după care a intrat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

La ora 15.00 era programată şedinţa plenului reunit pentru validarea noilor miniştri.

La ora transmiterii acestei ştiri, la cabinetul lui Zgonea au venit şi Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Mate Andras Levente şi Attila Korodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici