Ponta către liberali: Eu niciodată nu mă spăl pe mâini, ca Pilat din Pont

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că el a fost şi va fi întotdeauna solidar cu liberalii şi cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, deşi nu beneficiază mereu de aceeaşi solidaritate, arătând că el niciodată nu se spală pe mâini ca Pilat din Pont şi că îşi asumă deciziile luate.

253 afișări
Imaginea articolului Ponta către liberali: Eu niciodată nu mă spăl pe mâini, ca Pilat din Pont

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Domnul Antonescu s-a exprimat foarte corect aseară. Nu se pune problema de a se opune la propunerile pe care ministrul Justiţiei le face către CSM, pentru că acestea nu sunt lucruri care se discută nici în USL, nici nu s-au discutat nici la PSD, nici la PNL. Domnul Antonescu şi-a spus părerea şi, repet, chiar dacă nu întotdeauna beneficiez de aceeaşi solidaritate, eu faţă de liberali dau dovadă şi voi da dovadă şi faţă de domnul Antonescu de solidaritate în toate momentele lor importante", a spus Ponta.

Întrebat dacă le reproşează liberalilor lipsa de solidaritate în ceea ce priveşte numirile procurorilor, Ponta a spus: "Nu, v-am spus ce fac eu. Şi eu niciodată nu mă spăl pe mâini, ca Pilat din Pont. Întotdeauna îmi asum şi ştiţi foarte bine, repet, că la momentul în care dumneavoastră eraţi foarte critici (în legătură cu cooptarea în PNL a democrat-liberalilor Mihai Stănişoară şi Sorin Frunzăverde - n.r.) eu am înţeles deciziile luate de PNL, le-am susţinut şi asta voi face şi în continuare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici