Ponta către Streleţ: Sunteţi al patrulea premier cu care discut, sper să rămâneţi în post mult timp

Premierul Victor Ponta i-a spus omologului său Valeriu Streleţ, că este al patrulea prim-ministru al Republicii Moldova cu care discută de când el însuşi ocupă o asemenea funcţie şi i-a urat acestuia să rămână şef al guvernului mult timp pentru că "schimbările astea tot timpul nu sunt neapărat bune"

215 afișări
Imaginea articolului Ponta către Streleţ: Sunteţi al patrulea premier cu care discut, sper să rămâneţi în post mult timp

Victor Ponta (Foto: Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

"Vreau să felicit partidele pro-europene, forţele politice care au avut înţelepciunea de a sprijini Guvernul dumneavoastră, să vă urez mult succes, să vă urez stabilitate. Sunteţi al patrulea prim-ministru cu care mă întâlnesc. Am lucrat foarte bine, îi consider prieteni, şi pe domnul Filat, şi pe domnul Leancă, şi pe domnul Gaburici, fac o singură urare: Vreau să rămâneţi prim-ministru mult timp, pentru că schimbările astea tot timpul nu sunt neapărat bune şi cred că aveţi şi echilibru, şi experienţa, şi înţelepciunea de a repune Republica Moldova pe poziţia direcţia bună şi corectă pentru cetăţenii săi", i-a spus premierul român omologului său de la Chişinău, la conferinţa de presă comună susţinută la finalul discuţiilor dintre cele două delegaţii.

Victor Ponta, însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat, efectuează, joi, o vizită oficială la Chişinău unde are o succesiune de întâlniri la nivel înalt şi participă la un şir de evenimente preliejuite de împlinirea a 24 ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici