Ponta: Cei de la PDL au făcut moţiunea privind metroul împotriva lor. Voi da toate documentele

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, că moţiunea simplă depusă de PDL la Camera Deputaţilor pe tema metroului este una împotriva PDL, de fapt, el arătând că va înmâna parlamentarilor de Bucureşti toate documentele cu semnături şi bani alocaţi.

522 afișări
Imaginea articolului Ponta: Cei de la PDL au făcut moţiunea privind metroul împotriva lor. Voi da toate documentele

Ponta: Cei de la PDL au făcut moţiunea privind metroul împotriva lor. Voi da toate documentele (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"E o moţiune la Camera Deputaţilor, înţeleg, în care o să vreau în special parlamentarii de Bucureşti, o să vă dau toate documentele, să vedeţi cum s-a îngropat metroul sub conducerea PDL şi cum încercăm să-l dezgropăm noi, sigur, cu costuri foarte mari, cu eforturi", a spus Ponta.

El a arătat că moţiunea PDL este împotriva PDL, de fapt, având în vedere că democrat-liberalii s-au ocupat de problema metroului în ultimii ani.

"E o moţiune a PDL Blaga contra PDL Udrea sau a PDL Udrea contra PDL Blaga? Că e o moţiune a PDL împotriva PDL, având în vedere că ei s-au ocupat în ultimii ani de aceste lucruri. O să vă dau azi toate datele, cine a semnat, pe câţi bani a semnat şi cât o să plătim noi în continuare ca totuşi lucrurile să meargă bine spre binele Bucureştiului", a spus Ponta.

Deputatul PDL Gheorghe Tinel a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, depunerea unei moţiune simple intitulată "Salvaţi metroul bucureştean".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici