Ponta: Circul de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor. N-am mai vorbit cu Băsescu de când "a minţit" legat de Muntenegru şi nici nu o voi face

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, că a văzut în ultima perioadă nişte comunicate ale Administraţiei prezidenţiale care sunt "de o asemenea mitocănie şi prostie" încât lui i se pare că "circul de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor".

1156 afișări
Imaginea articolului Ponta: Circul de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor. N-am mai vorbit cu Băsescu de când "a minţit" legat de Muntenegru şi nici nu o voi face

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu tot vad nişte comunicate de la Administraţia prezidenţială ... Sunt de o asemenea mitocănie şi prostie...", a spus Ponta, într-o emisiune la România TV.

"Mie mi se pare că de fapt circul ăsta de la Cotroceni ajunge în zona mai joasă decât a manelelor. (...) Suntem, din păcate, în situaţia în care nu mai avem un preşedinte şi o Administraţie prezidenţială, avem o gaşcă care se ocupă de doamna Udrea", a mai afirmat premierul.

El a susţinut că Traian Băsescu doreşte ca Elena Udrea să ajungă preşedinte al ţării, aceasta fiind "pasiunea sa politică".Ponta: N-am mai vorbit cu Băsescu de când "a minţit" legat de Muntenegru şi nici nu o voi face

Ponta: N-am mai vorbit cu Băsescu de când "a minţit" legat de Muntenegru şi nici nu o voi face

Premierul Victor Ponta a susţinut, marţi seară, că nu a mai vorbit cu preşedintele Traian Băsescu de când şeful statului "a minţit" în privinţa orei la care a aflat de accidentul din Muntenegru, "folosind moartea unor oameni în interes politic".

"Imediat după accidentul din Muntenegru eu n-am mai vorbit cu preşedintele Traian Băsescu, pentru faptul că a folosit moartea unor oameni în interes politic", a declarat Victor Ponta, marţi seară.

Premierul a precizat că a cerut instituţiilor să îi comunice cine şi când a aflat, iar "primul care a aflat a fost la opt şi douăzeci".

"Faptul că a minţit legat de moartea unor oameni, eu n-am mai vorbit cu Băsescu şi intenţionez să nu mai vorbesc", a mai spus Ponta.

El a menţionat însă că instituţiile vor funcţiona, arătând că şi în cursul zilei de marţi a contrasemnat o serie de decrete.

Un număr de 19 persoane, cetăţeni români, au murit după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, în 23 iunie. Alţi 27 de pasageri, toţi cetăţeni români, au suferit răni moderate. Un copil muntenegrean a fost acroşat uşor de autocar şi a fost rănit.

Premierul Ponta declara, pe 24 iunie, că a aflat despre accidentul din Muntenegru pe 23 iunie, duminică, la ora 22.55, când a fost sunat de către subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, moment din care a luat legătura cu miniştrii cu atribuţii.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 4 iulie, că el ştia de accidentul produs în Muntenegru de la ora 19 fără cinci minute şi că nu crede că premierul Victor Ponta nu fusese şi el informat, deşi era în Piaţa Constituţiei şi juca baschet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici