Ponta: Comisia de anchetă Călăraşi, votată de Parlament după adoptarea bugetului pe 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Parlamentul se va întruni pentru a vota proiectul de hotărâre de înfiiţare a Comisiei de anchetă Călăraşi după ce va adopta proiectul de buget pe anul 2014, el arătând că tot atunci se vor face şi nominalizările membrilor acestei structuri.

168 afișări
Imaginea articolului Ponta: Comisia de anchetă Călăraşi, votată de Parlament după adoptarea bugetului pe 2014

Ponta: Comisia de anchetă Călăraşi, votată de Parlament după adoptarea bugetului pe 2014 (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Nu am stabilit cine va conduce comisia, nu am stabilit nici măcar membrii comisiei, deorece azi draftul de hotărâre întocmit de parlamentarii PSD, UNPR şi PC îl vom prezenta şi colegilor de la PNL. Şi, când se ia decizia, imediat după Legea bugetului, atunci facem şi nominalizările", a spus Ponta.

Întrebat dacă adoptarea Legii bugetului pe 2014 are prioritate faţă de înfiinţarea Comisiei de anchetă în cazul Călăraşi, Ponta a răspuns: "Nu. E vorba de când se întruneşte Parlamentul pentru a vota Comisia şi se întruneşte după buget, evident".

Ponta a spus că până în acest moment nu i-a parvenit niciun raport de la Corpul de Control al Guvernului pe care l-a trimis să analizeze situaţia terenurilor din Călăraşi.

"Până în acest moment nu mi-a venit vreun raport. Toate datele pe care le avem de la instituţiile aflate în subordinea Guvernului vor fi puse la dispoziţia comisiei parlamentare de anchetă şi, sigur, dacă vor fi solicitate, la dispoziţia oricăror altor instituţii ale statului", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici