Ponta, despre faptul că PDL vrea să atace la CC Ordonanţa privind concedierile: Care PDL?

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, la Sibiu, despre faptul că PDL vrea să atace la Curtea Constituţională OUG nr. 77/ 2013 privind concedierea unor funcţionari publici, el răspunzând: "Care PDL? Că nu ştiam cine mai e pe la PDL. Nu ştiam cine nu a plecat încă".

523 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre faptul că PDL vrea să atace la CC Ordonanţa privind concedierile: Care PDL?

Ponta, despre faptul că PDL vrea să atace la CC Ordonanţa privind concedierile: Care PDL?

"Care PDL? Că nu ştiam cine mai e pe la PDL. Nu ştiam cine nu a plecat încă. Eu acum nu doar că nu înţeleg ce e neconstituţional să desfiinţezi funcţii vacante, poate ne spune PDL-ul, dar mi se pare o mare prostie să te opui la orice. Au idei mai bune? Ştiu ei? Sau vor să ţină mai mulţi oameni în ministere. Eu am spus-o şi o repet: PDL-ul este în epoca «Vasile, fă-te că munceşti!». Dacă întrebi care e logica... Eu o singură dată i-am luat în serios când au spus că vor o sesiune extraordinară a Parlamentului să facem o discuţie despre MCV şi l-am întrebat pe domnul Zgonea, preşedintele Camerei, când e sesiunea ca să mă pregătesc şi mi-a spus că nu au depus nicio cerere, au spus şi ei la televizor. Nu altfel. Ei sunt în vacanţă. Deci, daţi-mi voie să nu mai iau în serios decât oamenii serioşi. Pe bietul Vasile, ce să fac cu el?", a declarat Ponta, joi seară, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, răspunzând unei întrebări.

Vicepreşedintele PDL Alin Tişe a declarat, joi, că partidul cere Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională (CC) OUG nr. 77/ 2013 privind concedierea unor funcţionari publici, în condiţiile în care Guvernul nu a stabilit criteriile în baza cărora se face reducerea de personal.

Senatorul PDL Alin Tişe a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partidul cere public Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională OUG 77/ 2013, pentru că numai el poate să iniţieze un astfel de demers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici