Ponta, despre Ludovic Orban: Sunt atent la ce spune Viktor Orban, nu Ludovic

Premierul Victor Ponta l-a ironizat, luni, pe deputatul liberal Ludovic Orban, care a spus că luna de miere dintre PNL şi PSD s-a terminat şi că PNL e vioara a doua a guvernării, el arătând că e atent la ce spune premierul Ungariei, Viktor Orban, şi nu la ce spune Ludovic Orban.

208 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre Ludovic Orban: Sunt atent la ce spune Viktor Orban, nu Ludovic

Ponta, despre Ludovic Orban: Sunt atent la ce spune Viktor Orban, nu Ludovic (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Şi la PNL şi la PSD - din fericire la noi mai puţin - sunt şi oameni care nu au nicio treabă, nu sunt în conducere, nu exprimă punctul de vedere, au impresia că devin mai populari de la PNL dacă înjură PSD sau de la PSD dacă ceartă PNL. Nu devin mai populari, nu exprimă punctele de vedere ale partidelor, iar eu sunt atent la ce spune domnul Viktor Orban, nu ce spune domnul Ludovic", a comentat Ponta.

Deputatul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Congresul PNL, referindu-se la relaţia dintre PNL şi PSD, că "luna de miere s-a terminat" şi că mireasa nu poate fi mulţumită dacă în locul unui naş integru mirele alege ca naş pe Gabriel Oprea sau pe Traian Băsescu.

"Dacă îi promiţi unei femei, la căsătorie, că se va oficia căsătoria la Primăria Capitalei şi o duci la Primăria Sectorului 5, dacă îi promiţi că vei oficia slujba religioasă la Mănăstirea Caşin, dar o duci la o biserică din periferie, dacă îi promiţi că o treci pragul, dar nu o treci pragul în braţe şi îi dai un brânci când intră în casă (...) vă garantez că mireasa nu se simte prea bine", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici