Ponta, după informaţiile din presă că ar fi în Turcia: Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciuri

Premierul Victor Ponta a scris, joi seară, pe Facebook, referitor la informaţiile vehiculate în presă potrivit cărora ar fi mers din nou Turcia, că este acasă şi se pregăteşte să urmărească meciurile din Campionatul European de Baschet.

768 afișări
Imaginea articolului Ponta, după informaţiile din presă că ar fi în Turcia: Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciuri

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"LILO, cea mai bună prietenă a Irinei şi al 5-lea membru al familiei noastre, a văzut la televizor că sunt fugit în Turcia / că mă operez şi nu mă va vedea mult timp!!! A venit uimită să mă întrebe ce fac😀😀😀? Sunt acasă, mă pregătesc să mă uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, şi apoi să mă culc pentru că mâine am treabă multă la Guvern! Vă rog nu mai speriaţi bietul caine😀😀😀!", a scris Ponta pe contul său de Facebook, postând şi o fotografie cu câinele familiei.

În presă au apărut informaţii, joi seară, că premierul Victor Ponta ar fi plecat din nou în Turcia şi că le-ar fi spus colaboratorilor săi că merge pentru analize la clinica la care în luna iunie s-a operat la genunchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici