Ponta: Faptul că Roberta Anastase e nemulţumită de PSD este un lucru bun

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la RFI România, că faptul că Roberta Anastase în loc să-şi facă datoria faţă de lege se ocupă de partidele de opoziţie este "o prostie", iar nemulţumirea ei faţă de PSD este un lucru bun.

25 afișări
Imaginea articolului Ponta: Faptul că Roberta Anastase e nemulţumită de PSD este un lucru bun

Ponta: Faptul că Roberta Anastase e nemulţumită de PSD este un lucru bun (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebat despre declaraţia Robertei Anastase, care a spus că liderul PSD are probleme în partid, iar vechii membri îi pregătesc o surpriză neplăcută, Victor Ponta a răspuns:

"Faptul că doamna Anastase în loc să-şi facă datoria faţă de lege se ocupă de partidele de opoziţie e o prostie, ca să vă spun foarte direct. Povestea asta să ştiţi că mă ajută foarte tare. Cu cât Roberta Anastase şi în general cei de la PDL, domnul Băsescu şi ceilalţi, mă atacă pe mine şi în general orice coleg din partid, fie că-i vorba de Adrian Năstase, fie că-i vorba de Liviu Dragnea, asta face ca PSD să se reunească în jurul celui atacat" a declarat Ponta la RFI.

Ponta a precizat că rezultatul s-a văzut la moţiunea de cenzură, la care absolut toţi parlamentarii PSD au votat în favoarea acesteia, aşa cum vor face şi la noua moţiune de cenzură.

"Nu din cauza problemelor opoziţiei merge prost România, ci din cauza modului în care, iată, şi în Parlament se comportă cei de la putere şi a faptului că practic, la fiecare lege, la fiecare moţiune, trebuie să negocieze aşa, ca la tarabă, ca la piaţă şi cu cei de la independenţi, şi cu cei de la UDMR, şi cu proprii parlamentari, să nu se ridice din bancă, să stea acolo, asta deja cred că deja toată opinia publică a remarcat", a adăugat liderul PSD.

Întrebat ce sprijin crede că are acum în PSD, Victor Ponta a răspuns: "Total! Nu cred că aţi văzut vreun pesedist care să fie nemulţumit sau să se exprime. Faptul că Roberta Anastase e nemulţumită de PSD, ăsta e un lucru bun! Ar fi rău când ar fi mulţumită Roberta Anastase de PSD şi de pesedişti. În opoziţie, nici în PSD, din câte am văzut, nici în PNL nu sunt niciun fel de probleme, iar problemele de la putere ne afectează cu adevărat pe toţi".

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, la RFI România, că Victor Ponta are probleme serioase în PSD, iar membrii cu experienţă îi pregătesc o surpriză neplăcută.

"Văzând o serie de lideri care s-au delimitat clar de ultimele lui acţiuni din perioada recent scursă, îmi dau seama că se află într-o situaţie dificilă. Cred că cei cu experienţă în partid îi pregătesc o surpriză neplăcută lui Victor Ponta şi el o simte. Sunt cei care probabil l-au împins către toate aceste gesturi riscante, a înregistrat eşec după eşec şi îşi dă seama că probabil va trebui să plătească în curând nota de plată. Ştiţi cum e în politică: atunci când ai succes, eşti bun, când nu, oamenii te schimbă", a afirmat Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici