Ponta: Felicitând-o pe Anastase pentru furt, lui Boc îi mai scapă porumbeii

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că premierul Emil Boc a dat dovadă de sinceritate la Ploieşti, când a felicitat-o pe Roberta Anastase pentru faptul că a "furat" voturile la Legea pensiilor, el apreciind că lui Boc "îi mai scapă porumbeii".

47 afișări
Imaginea articolului Ponta: Felicitând-o pe Anastase pentru furt, lui Boc îi mai scapă porumbeii

Ponta: Felicitând-o pe Anastase pentru furt, lui Boc îi mai scapă porumbeii (Iamgine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Boc a fost sincer la Ploieşti - cred că e prima dată când a fost sincer în ultimii ani - când a felicitat-o pe Roberta Anastase că a furat voturi, parcă aşa a zis, că numai Roberta Anastase a putut să facă aşa ceva. Într-adevăr, cred că nici un om normal la cap nu ar fi putut să fure în direct, cu presa de faţă. Lui Boc îi mai scapă porumbeii", a spus Ponta.

Premierul Emil Boc a participat, vineri, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PDL Prahova, unde Roberta Anastase a fost realeasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

"Aţi dat ceea ce nimeni, în istoria parlamentarismului din România, n-a fost în stare să dea până acum în România: primul preşedinte al Parlamentului femeie, Roberta Anastase. Este cu adevărat un om care, dincolo de calităţile politice pe care dvs. le cunoaşteţi cel puţin la fel de bine ca şi mine, este un om cu suflet de adevărat pedelist, un om pentru care sufletul, inima, dedicaţia, capacitatea de a fi alături de cei care sunt la greu, aceste lucruri nu le are oricine... Iar Roberta Anastase este acel coleg pe care orice pedelist şi-l doreşte. Roberta a reuşit, când nimeni nu credea, că vom reuşi să trecem şi Legea pensiilor, şi Legea educaţiei, şi bugetului de stat, şi celelalte legi în acord cu FMI. Nimeni nu credea asta. A fost posibil pentru că, dincolo de pedelistul Roberta Anastase a fost omul Roberta Anastase, care a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă, şi pentru asta îi mulţumesc, în calitate de prim-ministru, că a făcut acest efort. Vă asigur că şi răsplata poltică vine", a spus Boc, în discursul rostit la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici