Ponta: Florin Georgescu şi Ioan Rus au fost nominalizaţi miniştri pentru o perioadă de şase luni

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, marţi, că Florin Georgescu şi Ioan Rus au fost numiţi miniştri pentru un mandat de şase luni, până la alegeri, la solicitarea sa expresă, el precizând că Georgescu va fi în această perioadă suspendat din funcţia de prim-viceguvernator al BNR.

276 afișări
Imaginea articolului Ponta: Florin Georgescu şi Ioan Rus au fost nominalizaţi miniştri pentru o perioadă de şase luni

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Guvernatorul Isărescu mi-a dat o mână de ajutor esenţială în formarea acestui Guvern şi vreau să îi mulţumesc public pentru faptul că, pe o perioadă de şase luni, şi-a dat, practic, mâna dreaptă, şi anume viceguvernatorul, ca să fie mâna mea dreaptă, adică vicepremier, domnul Florin Georgescu", a spus Ponta despre nominalizarea de la Finanţe.

Victor Ponta a arătat că Florin Georgescu, la Finanţe şi Ioan Rus, la Interne, au fost numiţi miniştri pentru o perioadă de şase luni, până la alegerile parlamentare.

"Au acceptat, şi nu au acceptat uşor, această solicitarea mea", a declarat Ponta.

El a menţionat că Florin Georgescu va fi timp de şase luni sau până la alegeri suspendat din funcţia de prim-viceguvernator, urmând să se întoarcă la Banca Naţională a României după alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici