Ponta: Independenţii au dosare la DNA, ANI, afaceri cu statul sau datorii de plătit

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii din grupul independenţilor au dosare la DNA sau ANI, afaceri cu statul sau datorii pe care trebuie să le plătească actuala putere.

43 afișări
Imaginea articolului Ponta: Independenţii au dosare la DNA, ANI, afaceri cu statul sau datorii de plătit

Ponta: Independenţii au dosare la DNA, ANI, afaceri cu statul sau datorii de plătit (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Ponta a arătat că parlamentarii care au părăsit PSD şi s-au alăturat independenţilor nu vor recunoaşte că au recurs la acest gest pentru bani sau afaceri pe care le pierd dacă nu mai sunt în relaţii cu puterea.

"Uitaţi-vă la grupul aşa-zişilor independenţi: un sfert au dosar DNA, un sfert la ANI, un sfert au afaceri cu statul, un sfert au datorii pe care trebuie să le plătească noua putere. De unde se dau contracte şi bani? Credeţi că le dau din buzunar Oprea, Boc, Nicolicea? Nu. Le dau din buzunarul dumneavoastră", a spus Ponta.

El a arătat că electoratul din colegiul "migratorilor" şi "trădătorilor" va fi în continuare reprezentat de PSD şi a admis că partidul a făcut "alegeri proaste" atunci când a pus anumiţi oameni să candideze.

"E doar o chestiune de timp până când asemenea oameni vor fi transformaţi într-un simbol al ruşinii şi al înşelării electoratului. Faptul că rămân alături de noi cei care nu sunt dependenţi de banii puterii e dureros, dar benefic pe termen lung", a apreciat Ponta.

El a spus că nu reuşeşte să îşi aducă bine aminte numele unuia dintre ultimii deputaţi plecaţi din PSD, respectiv Contantin Mazilu, şi că, în ciuda faptului că a stat alături de acesta la grupul parlamentar, nu poate să îşi aducă aminte vocea lui.

În cursul zilei de marţi, deputaţii Luminiţa Iordache şi Constantin Mazilu au părăsit PSD, alăturându-se grupului parlamentarilor independenţi coordonat de Gabriel Oprea. Un anunţ similar a fost făcut miercuri de deputatul PSD Eugenia Barna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici