Ponta, întrebat dacă mai candidează la şefia PSD: Când va veni momentul, voi răspunde la întrebare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost întrebat, luni, dacă va mai candida pentru încă un mandat la şefia partidului, el evitând să răspundă precis şi menţionând că va răspunde la această întrebare ”când va veni momentul”.

291 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă mai candidează la şefia PSD: Când va veni momentul, voi răspunde la întrebare

Ponta, întrebat dacă mai candidează la şefia PSD: Când va veni momentul, voi răspunde la întrebare (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

„Când va veni momentul, o să răspund la această întrebare”, a răspuns Ponta, luni, după prima şedinţă a BPN a PSD din 2015, în care s-a decis ca în luna martie să nu se mai convoace Congresul partidului, ci doar Consiliul Naţional.

La sfârşitul anului trecut, după eşecul de la prezidenţiale, Ponta a declarat că şi-a depus mandatul de preşedinte în faţa colegilor, în CExN, şi că va continua să conducă partidul până la congresul din luna martie.

Ponta a dat de înţeles, tot la acel moment, că nu va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte, preferând să se ralieze unei echipe noi, câştigătoare.

Victor Ponta împlineşte, în februarie 2015, cinci ani de când se află la conducerea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici