Ponta, întrebat dacă mai vrea un mandat de prim-ministru: Dacă mă întrebaţi acum, ştiţi răspunsul

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, întrebat dacă îşi mai doreşte încă un mandat de prim-ministru, afirmă că, la acest moment, nu intenţionează decât să îşi încheie la termen actualul mandat.

140 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă mai vrea un mandat de prim-ministru: Dacă mă întrebaţi acum, ştiţi răspunsul

Ponta, întrebat dacă mai vrea un mandat de prim-ministru: Dacă mă întrebaţi acum, ştiţi răspunsul (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Întrebat, la Antena 3, dacă îşi mai doreşte să fie prim-ministru încă patru ani după alegerile de anul viitor, Ponta a răspuns :"Dacă mă întrebaţi în seara asta, cred că ştiţi răspunsul. În seara asta nu-mi doresc decât să îmi duc la bun sfârşit acest mandat, să-mi fac datoria faţă de cei foarte mulţi care m-au votat şi să nu mai fac din familia mea nişte victime ale carierei mele politice".

Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputaţilor avizarea urmăririi penale pe numele premierului şi pentru conflict de interese.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut lui Ponta să demisioneze, însă premierul a refuzat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici