Ponta, invitat de premierul elen, Antonis Samaras, să facă o vizită oficială la Atena

Premierul elen, Antonis Samaras, i-a transmis marţi, omologului român, Victor Ponta, cu ocazia unei întrevederi bilaterale, invitaţia de a efectua în perioada urmatoare o vizită oficială la Atena, informează biroul de presă al Guvernului.

140 afișări
Imaginea articolului Ponta, invitat de premierul elen, Antonis Samaras, să facă o vizită oficială la Atena

Antonis Samaras (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prim-ministrul Victor Ponta şi premierul elen, Antonis Samaras, s-au întâlnit, la Bruxelles, în marja reuniunii Grupului "Prietenii Coeziunii".

Potrivit sursei citate, premierul Ponta a mulţumit pentru invitaţie si a arătat că realizarea vizitei este o continuare firească a dialogului bilateral iniţiat deja cu ani în urmă de către ministrul de externe la acea dată, Antonis Samaras, prima oficialitate de nivel care a vizitat România după revoluţia din decembrie 1989.

Ponta a salutat adoptarea de Grecia a ultimului pachet de reforme structurale, iar premierul elen şi-a exprimat încrederea că, la sfârşitul lunii, odată cu deblocarea tranşei de împrumut pentru Grecia, vor apărea premisele unei evoluţii economice pozitive, mai arată comunicatul Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici