Ponta, la Guvern: Aici nu suntem PSD, PNL, PC sau UNPR, suntem Guvernul şi trebuie să fim o echipă

Premierul Victor Ponta le-a cerut, marţi, membrilor Cabinetului să acţioneze ca o echipă, arătând că principala responsabilitate a miniştrilor este gestionarea activităţilor guvernamentale zilnice şi că membrii Guvernului nu au voie să piardă foarte mult timp cu "lucruri politice".

354 afișări
Imaginea articolului Ponta, la Guvern: Aici nu suntem PSD, PNL, PC sau UNPR, suntem Guvernul şi trebuie să fim o echipă

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"O să vă rog încă o dată să acţionăm ca o echipă guvernamentală. Aici nu suntem PSD, PNL, PC sau UNPR, suntem Guvernul României şi... Uite, constat că Fenechiu a dat mâna cu Nica, deci înseamnă că mesajul meu este bineînţeles. Avem principala responsabilitate a treburilor de zi cu zi şi noi nu avem voie să pierdem foarte mult timp cu lucruri politice care se întâmplă în Parlament, la partide, în alte părţi, responsabilitatea de fiecare zi şi de fiecare oră este la Guvern. Vă rog să acţionăm cum am acţionat de altfel de un an de zile de când suntem împreună", le-a spus Ponta miniştrilor.

Declaraţia a fost susţinută de premier în faţa jurnaliştilor, la începutul şedinţei de guvern, în contextul tensiunilor din cadrul USL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici