Ponta la mitingul USL: Am reuşit să-l punem cu botul pe labe pe Băsescu şi să-l dăm jos pe Boc

Peste 6.000 de persoane au participat, vineri, la Craiova, la ultimul miting USL, Victor Ponta spunându-le oamenilor să se prezinte la vot în număr cât mai mare şi să voteze candidaţii USL întrucât această alianţă a reuşit "să-l pună pe Băsescu cu botul pe labe şi să-i dea jos pe Boc şi Ungureanu".

172 afișări
Imaginea articolului Ponta la mitingul USL: Am reuşit să-l punem cu botul pe labe pe Băsescu şi să-l dăm jos pe Boc

Ponta la mitingul USL: Am reuşit să-l punem cu botul pe labe pe Băsescu şi să-l dăm jos pe Boc (Imagine: marius Dumbrava/Arhiva Mediafax foto)

Ultimul miting USL din această campanie electorală a avut loc la Sala Polivalentă din Craiova, în prezenţa lui Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Liviu Dragnea şi a candidaţilor USL.

Liderul PSD, Victor Ponta, le-a spus celor prezenţi că "USL a reuşit să îl pună cu botul pe labe pe Băsescu, să-i dea jos pe Boc şi Ungureanu, pe Anastase şi pe Blaga".

"Vreau să transmit de la Craiova tuturor românilor că ceea ce am început în urmă cu doi ani, câţiva oamenii prezenţi aici, construcţia Uniunii Social Liberale, s-a dovedit acea alinaţă politică pe care românii şi-o doreau alături de ei, acea alianţă politică care a reuşit să îl pună cu botul pe labe pe Băsescu, să-i dea jos pe Boc şi Ungureanu, pe Anastase şi pe Blaga şi votul dumneavoastră semnifică victoria românilor împotriva lui Băsescu. Pregătiţi-vă pentru duminică, spuneţi-le oamenilor să meargă la vot, dacă îşi iau ţara înapoi de la Băsescu şi ai lui, dacă facem dreptate până la capăt. Vom face o Craiovă, o Oltenie şi o Românie puternică. Vom câştiga duminică şi ne vom face datoria” a declarat Victor Ponta.

Şi Crin Antonescu şi-a îndreptat discursul împotriva lui Traian Băsescu: "Băsescu vorbeşte când vrea şi când nu vrea, vrute şi nevrute şi se adresează unor oameni care au plecat, se adresează unei ţări pustii pe care a pustiit-o el, când noi vorbim cu România adevărată, noi vorbim pentru milioane de oameni. Voi aţi făcut ca două partide aflate în luptă ani de zile, PSD şi PNL, să fie astăzi cu adevărat aliaţi. Voi aţi reuşit ceea ce unii credeau, la fel, a fi imposibilul, şi anume de a-l scoate pe domnul Ungureanu din Palatul Victoria înainte de a-şi termina unguentele".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici