Ponta: Le-am spus liberalilor din 2004 să nu se facă frate cu dracul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi la Arad că le-a spus liberalilor încă din 2004 "să nu se facă frate cu dracul pentru că o să le pară rău", referindu-se la fosta alianţă dintre PNL şi PD.

23 afișări
Imaginea articolului Ponta: Le-am spus liberalilor din 2004 să nu se facă frate cu dracul

Ponta: Le-am spus liberalilor din 2004 să nu se facă frate cu dracul (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Prezent la Arad pentru a participa la Conferinţa Judeţeană a PSD, care a început joi după-amiază şi unde vor avea loc alegeri pentru conducere, Victor Ponta a declarat, în deschiderea conferinţei, că PDL a câştigat alegerile "minţind, furând şi cumpărând voturi".

"Dacă nu se vor supăra liberalii pe mine, eu din 2004 le-am spus să nu se facă frate cu dracul că o să le pară rău, dar numai ce se învaţă pe pielea proprie, numai aia rămâne (…) Ei (PDL - n.r.) nu au câştigat alegerile cu un program. Au câştigat minţinând, furând şi cumpărând voturi. La aşa ceva nu putem fi o alternativă, să minţim mai mult, să furăm sau să cumpărăm voturi mai mult. Noi trebuie să fim o alternativă reală", le-a spus Ponta celor aproximativ 500 de delegaţi prezenţi la Conferinţa Judeţeană a partidului.

Liderul PSD a afirmat că îi este teamă că este nevoit să îl salute şi pe Gheorghe Falcă (PDL), primarul Aradului, pentru că "probabil şi-a trimis nişte infiltraţi în sală".

În scurtul discurs, Ponta le-a transmis participanţilor ca după această conferinţă orice luptă trebuie să aibă loc în afara partidului.

Totodată, Ponta a chemat în PSD "oameni credibili şi care să se comporte altfel decât PDL-iştii".

Preşedintele PSD i-a rugat pe participanţi să se grăbească cu procedurile şi să încheie conferinţa înainte de ora 22.00, pentru că vrea să se uite la meci.

Cei aproximativ 500 de participanţi la Conferinţa Judeţeană a PSD Arad vor trebui să aleagă un nou preşedinte al filialei judeţene, dintre cei patru candidaţi, respectiv Marius Lazăr, actual preşedinte, Dorel Căprar, Ciprian Luca şi Avram Crăciun.

Dintre liderii centrali, la Conferinţa PSD Arad mai participă secretarul general Liviu Dragnea şi Nicu Vasilescu, secretarul executiv al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici