Ponta: Le-am spus liberalilor să fim solidari în viitorul Guvern, să nu urmăm cazul CDR sau al Alianţei DA

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, după ce a părăsit şedinţa conducerii PNL că le-a transmis liberalilor că în viitorul Guvern al USL trebuie să fie menţinută solidaritatea între miniştrii PSD şi PNL, pentru a nu urma exemplul CDR sau al Alianţei DA.

263 afișări
Imaginea articolului Ponta: Le-am spus liberalilor să fim solidari în viitorul Guvern, să nu urmăm cazul CDR sau al Alianţei DA

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Le-am mulţumit pentru colaborarea pe care am avut-o cu toţi miniştrii PNL în aceste şapte luni, le-am mulţumit pentru sprijinul pe care mi l-au acordat şi mi-l acordă în continuare în Parlament. Am vorbit despre ceea ce aştept în continuare în colaborarea mea cu miniştrii PNL din viitorul Cabinet şi despre faptul că USL – şi aici vorbesc de forţele principale PSD şi PNL – au o singură şansă în perioada următoare, şi anume să fie solidare, pentru ca să nu mergem pe exemplul trist al CDR, al Alianţei DA, al parteneriatului PDL-PSD", a declarat Ponta, la ieşirea de la şedinţa conducerii PNL.

El a mai precizat că în viitorul Cabinet regula rămâne ca în fiecare minister să fie doar doi secretari de stat care trebuie numiţi după principiul "monocolor al deciziei politice" şi nu al apartenenţei de partid.

"Punem regula acceptării şi ideii de echipă între ministru şi cei doi secretari de stat care practic îl înlocuiesc la comandă", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici