Ponta, lui Antonescu, într-un spot: "Dragă Crin, proiectul nostru comun e adevărat şi trăieşte" - VIDEO

Premierul Victor Ponta apare într-un filmuleţ de campanie, postat miercuri pe contul său de Facebook, în care i se adresează liderului PNL, Crin Antonescu, cu formula "Dragă Crin" şi îi transmite acestuia că proiectul lor comun "este adevărat şi trăieşte".

500 afișări
Imaginea articolului Ponta, lui Antonescu, într-un spot: "Dragă Crin, proiectul nostru comun e adevărat şi trăieşte" - VIDEO

Ponta, lui Antonescu, într-un spot: "Dragă Crin, proiectul nostru comun e adevărat şi trăieşte" (Imagine: Captură video)

Filmul are aproximativ 45 de secunde şi debutează cu vocea premierului, peste care, ulterior, sunt suprapuse vocile altor persoane, urmând să se încheie tot cu vocea lui Ponta.

Textul expus pe voce în film este următorul: "Dragă Crin, când am început proiectul nostru comun, ne-am dorit ca toţi românii să aibă o viaţă europeană, cu adevărat. Ne-am dorit o ţară cu salarii decente, cu spitale redeschise, şcoli moderne, pensionari fără grija zilei de mâine, demnitatea redată profesorilor, medicilor şi militarilor. Ne-am dorit ca formula «Să trăiţi bine!» să nu mai fie spusă niciodată în bătaie de joc. Îi privesc pe cei din jur şi ştiu că şi ei cred, ca şi mine, că proiectul nostru e adevărat şi trăieşte".

Pe parcursul filmului, în imagini apare premierul Ponta care, aşezat în fotoliu, în biroul său de la Palatul Victoria, scrie pe o filă de hârtie "Şi totuşi trăieşte", pe care o şi semnează.

Totodată, apar şi imagini cu alte persoane care scriu în întregime textul transmis pe voce şi semnează.

Filmul se încheie cu sloganul de campanie al PSD-UNPR-PC, "Mândri că suntem români!". Coperta de final este "USL trăieşte", care însă apare exclusiv pe imagini, nu şi pe voce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici