Ponta: Mi-aş dori ca Traian Băsescu să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că şi-ar dori ca preşedintele Traian Băsescu să se implice în campania electorală, întrucât astfel Uniunea ar mai câştiga "câteva procente", dar se bucură că deocamdată "lucrurile merg aşa cum ar fi trebuit să fie de fapt şi în alţi ani şi nu a fost".

297 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mi-aş dori ca Traian Băsescu să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente

Ponta: Mi-aş dori ca Traian Băsescu să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente

"Într-un fel mi-aş dori ca domnul preşedinte Băsescu să se comporte instituţional, pentru că e un semn de normalitate şi un semn de revenire la normalitate, o normalitate pe care nu am mai avut-o de foarte mult timp. Strict politic, ca lider al USL, mi-aş dori să se implice în campanie pentru că mai câştigăm câteva procente. Prima mea dorinţă rămâne însă cea instituţională şi decizia îi aparţine domnului preşedinte. Deocamdată văd că lucrurile merg aşa cum ar fi trebuit să fie de fapt şi în alţi ani şi nu a fost", a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoţit de preşedintele PC, Daniel Constantin, a participat, la Târgovişte, la lansarea candidaţilor USL Dâmboviţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici