Ponta: Nu sărbătorim nimic în seara asta, nu vine nimeni în Bucureşti, şampania după prezidenţiale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că duminică seară reprezentanţii USL nu vor sărbători nimic, după închiderea urnelor, iar liderii locali ai celor trei partide din USL vor rămâne în teritoriu pentru a avea "grijă de voturi".

181 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu sărbătorim nimic în seara asta, nu vine nimeni în Bucureşti, şampania după prezidenţiale

Ponta: Nu sărbătorim nimic în seara asta, nu vine nimeni în Bucureşti, şampania după prezidenţiale (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ponta a fost întrebat cum se va sărbători duminică seară rezultatul alegerilor locale, după închiderea urnelor.

"Nu sărbătorim nimic în seara aceasta, nu vine nimeni din ţară, toată lumea stă şi numără voturi, pentru că ceea ce au făcut în 2009 adversarii noştri politici pot să facă şi acum, aşa că nu sărbătorim nimic, nu vine nimeni în Bucureşti, toată lumea stă şi are grijă de voturi", a spus Ponta.

El a fost întrebat când va fi deschisă şampania. "După prezidenţiale", a replicat liderul PSD.

Totodată, Ponta a apreciat că în această după-amiază au rămas "la treabă" primarii, poliţiştii şi jandarmii.

El a fost întrebat cum rămâne cu interdicţia pusă celor care sunt angrenaţi în procesul electoral de a nu urmări meciurile de fotbal, în condiţiile în care se numără printre liderii USL care au ieşit la o terasă lângă Arcul de Triumf, unde urmăresc meciul dintre echipa Spaniei şi cea a Italiei.

"Jandarmii, poliţiştii şi primarii sunt la treabă, eu am fost până acum", a explicat Ponta.

Premierul Victor Ponta a cerut prefecţilor ca, sâmbătă şi duminică, să nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci să se concentreze asupra organizării alegerilor locale, spunându-le că pentru alte probleme va fi timp săptămâna viitoare.

"Astăzi şi mâine nu se uită nimeni la Campionatul European de fotbal, de luni încolo, dacă totul este bine, avem timp şi de alte lucruri", a spus Ponta prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici