Ponta: Nu ştiam că m-a sunat Antonescu, eram la masă cu premierul Moldovei, am aflat la hotel

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat la Chişinău, susţine că nu i-a răspuns la telefon liderului PNL, Crin Antonescu, joi seara, deoarece la acel moment se afla la masă, într-o reuniune informală, cu prim-ministrul Moldovei şi că a aflat că a fost sunat abia când s-a întors la hotel.

202 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu ştiam că m-a sunat Antonescu, eram la masă cu premierul Moldovei, am aflat la hotel

Ponta: Nu ştiam că m-a sunat Antonescu, eram la masă cu premierul Moldovei, am aflat la hotel (Imagine:Shutterstock)

"Aseară, împreună cu prim-ministrul Moldovei şi cu ceilalţi miniştri, am avut o reuniune informală şi, într-adevăr, când am ajuns la hotel, după ora 12, am aflat că m-a sunat domnul Antonescu. Îi răspund întotdeauna la telefon şi îi voi răspunde şi dacă nu vom mai fi parteneri, dar cred că ştia cel puţin de la dumneavoastră că sunt la masă cu prim-ministrul Moldovei", a spus Ponta jurnaliştilor.

El a susţinut că nu a fost vorba de nicio "intenţie negativă" prin faptul că nu i-a răspuns la telefon lui Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că l-a sunat pe premierul Victor Ponta, însă nu a reuşit să vobească cu acesta.

"L-am sunat în seara asta pe domnul Ponta. Nu am reuşit să vorbesc, pentru că nu l-am prins", a spus Antonescu, într-o emisiune la Realitatea TV.

"Nu înseamnă că n-a vrut să-mi răspundă. Spun că pur şi simplu nu am putut să intrăm în legătură", a adăugat liderul PNL.

El a spus că dorea să vorbească la telefon cu Victor Ponta despre declaraţia premierului referitoare la candidatura sa la Preşedinţie din opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici