Ponta: Nu sunt coleg de generaţie cu Ungureanu, el e în tabără cu Udrea, Boc, Anastase

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că nu este coleg de generaţie cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu decât biologic, el apreciind că actualul prim-ministru şi-a ales tabăra, alături de Elena Udrea, Emil Boc, Roberta Anastase şi Traian Băsescu, în postura de antrenor.

627 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu sunt coleg de generaţie cu Ungureanu, el e în tabără cu Udrea, Boc, Anastase

Ponta: Nu sunt coleg de generaţie cu Ungureanu, el e în tabără cu Udrea, Boc, Anastase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am văzut aseară că suntem colegi de generaţie. Eu nu sunt coleg de generaţie cu domnul Ungureanu decât poate biologic. În rest, domnia sa este cu doamna Anastase, cu domnul Boc, cu doamna Udrea. Eu sunt cu Crin Antronescu şi cu Daniel Constantin", a spus Ponta.

El a făcut o trimitere la registrul sportiv, exprimându-şi speranţa că premierul Ungureanu va înţelege că unii sunt suporteri ai echipei Steaua, în timp ce alţii ai echipei Dinamo.

"Unii sunt cu Steaua, unii cu Dinamo, poate înţelege chestia asta. Nu putem să fim toţi ... domnul Ungureanu şi-a ales tabăra, nu ştiu dacă se simte bine sau nu. Dacă nu se simte bine în acea tabără, cu doamna Anastase şi cu doamna Udrea şi cu domnul Băsescu ca antrenor e problema domniei sale. Dar cu mine nu e coleg şi nici nu cred că va fi", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici