Ponta nu va accepta proiectul PDL de reorganizare teritorială

Premierul Victor Ponta a declarat că nu va accepta proiectul de reorganizare teritorială propus de către PDL şi că va aplica propriul proiect, care prevede păstrarea judeţelor.

1203 afișări
Imaginea articolului Ponta nu va accepta proiectul PDL de reorganizare teritorială

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Noi am prezentat deja propriul nostru proiect şi îl vom şi implementa. Judeţele rămân, pentru că au anumite atribuţii legate de activitatea normală a autorităţilor locale, iar în 2014 vom face regiuni, iar odată cu alegerile pentru Parlamentul European vom alege Consiliul Regional şi preşedintele Consiliului Regional", a spus Ponta, la Antena 3.

El a adăugat că îşi propune ca din direcţia Guvernului central să fie conferite cât mai multe atribuţii către regiuni şi judeţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici