Ponta: Oamenii din Gorj au venit în număr record la vot, peste două treimi m-au votat

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Târgu Jiu, că le mulţumeşte locuitorilor din judeţul Gorj care au ieşit în număr record la vot, iar peste două treimi dintre ei i-au acordat votul pentru un nou mandat.

403 afișări
Imaginea articolului Ponta: Oamenii din Gorj au venit în număr record la vot, peste două treimi m-au votat

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

"Mulţumesc românilor care au participat la vot, în mod special celor care au avut încredere în USL şi au votat cu gândul la viitor, şi nu la trecut. Vreau să explic de ce sunt aici la Târgu Jiu: pentru că vreau să le mulţumesc colegilor de aici şi oamenilor din Târgu Jiu, care au ieşit în număr record la vot, iar peste două treimi dintre ei m-au votat pentru un nou mandat şi au demonstrat că demagogia şi minciuna nu aduc rezultate şi că pot alege cu mintea şi cu inima. Mulţumesc celor care m-au susţinut în mod direct", a declarat Victor Ponta, duminică seară, după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că USL a câştigat alegerile parlamentare.

El a făcut aceste declaraţii la Târgu Jiu, unde a candidat pentru al treilea mandat de deputat, avându-l contracandidat pe Dan Diaconescu.

Ponta i-a mulţumit şi liderului PNL, Crin Antonescu, despre care a spus că este "viitorul preşedinte al Senatului şi viitorul preşedinte al României", precum şi lui Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, "viitorii deputaţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici