Ponta: Ofiţerii acoperiţi din PSD s-au dus la UNPR

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi, la interviurile "Gândul", că nu se teme de trădări în partid după alegerile parlamentare din 2012, pentru că trădătorii şi ofiţerii acoperiţi au plecat la UNPR.

618 afișări
Imaginea articolului Ponta: Ofiţerii acoperiţi din PSD s-au dus la UNPR

Ponta: Ofiţerii acoperiţi din PSD s-au dus la UNPR (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Ponta a fost întrebat dacă nu se teme de eventuale trădări în partid după alegerile parlamentare, dacă USL va câştiga la un scor strâns şi nu va putea forma guvernul.

"Cei care sunt ofiţeri acoperiţi, cei cu dosare penale cărora le promite Oprea (Gabriel - n.r.) că le rezolvă, cei care vând voturi pentru bani s-au cam dus de la noi. Fiecare pădure are uscături, noi ne-am cam curăţat uscăturile", a răspuns Ponta la interviurile Gândul.

Întrebat dacă afirmă că în UNPR ar fi ofiţeri acoperiţi, preşedintele PSD a răspuns: "Au fost în PSD şi acum sunt la UNPR. (...) Eu atunci nu am avut acces la resurse, se ştia, se vorbea, se bănuia. Altfel cum explici că atunci când era nevoie de un vot în plus se apăsa pe butoane? Nu vi se pare ciudat că oameni care s-au bătut cu pumnul în piept că se luptă cu Băsescu au trecut peste noapte în tabăra cealaltă?".

Ponta a precizat că nu are argumente solide care să îi susţină afirmaţiile.

"Să nu îmi cereţi hârtie de la serviciile de informaţii, că nu am. Dar am dreptul să..." a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici