Ponta: PDL cheltuie de 1 Mai banii românilor pe petrecerile de la mare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la mitingul de protest organizat la Lupeni, că PDL cheltuie de 1 Mai banii românilor pe petrecerile de la mare, iar UNPR s-a reunit în centrul Bucureştiului pentru a-şi împărţi "arginţii câştigaţi din trădare".

15 afișări
Imaginea articolului Ponta: PDL cheltuie de 1 Mai banii românilor pe petrecerile de la mare

Ponta: PDL cheltuie de 1 Mai banii românilor pe petrecerile de la mare (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Ponta le-a cerut celor circa 300 de participanţi la mitingul de protest să compare acţiunile organizate de 1 Mai de către PSD, pe de o parte, şi de către PDL şi de UNPR pe de altă parte.

"Uitaţi-vă la ce facem noi de 1 Mai şi la ce fac ei. Noi protestăm, iar ei cheltuie banii dumneavoastră în petreceri, la mare, unde îşi dau bani ei între ei. Iar ceilalţi se duc în mijlocul Bucureştiului şi îşi împart arginţii pe care i-au primit pentru trădare", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici