Ponta: PDL conduce pentru că PSD şi-a dat autogoluri, mingea a intrat în poartă cu ajutorul vântului

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Piatra Neamţ, că PDL a ajuns acum să conducă în faţa PSD din cauză că social-democraţii şi-au dat autogoluri şi că mingea a ajuns în plasă cu ajutorul vântului.

23 afișări
Imaginea articolului Ponta: PDL conduce pentru că PSD şi-a dat autogoluri, mingea a intrat în poartă cu ajutorul vântului

Ponta: PDL conduce pentru că PSD şi-a dat autogoluri, mingea a intrat în poartă cu ajutorul vântului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În timpul conferinţei judeţene a PSD Neamţ, preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a spus că PSD este condus acum cu 2 la 1 de PDL, dar că are şansa să egaleze şi "să bată la penalty", făcând referire la preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti.

"Trebuie să-i batem şi pe Flutur la Suceava, şi pe Pinalti la Neamţ", a spus Nechifor.

La rândul său, preşedintele PSD, Victor Ponta, a completat, arătând că PDL conduce acum pentru că PSD şi-a dat autogoluri.

"Ne-am dat autogoluri. Două chiar din cauza vântului. Am mers la cabine şi vântul ne-a băgat mingea în plasă", a spus Ponta, făcând referire la acuzaţiile care i-au fost aduse în campania electorală candidatului PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, care a fost în vizită la Sorin Ovidiu Vântu cu puţine zile înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor.

La Conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul PSD Neamţ candidează pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei Alin Antohi, fost europarlamentar şi liderul organizaţiei PSD Târgu Neamţ, Ionel Arsene, ambii candidaţi având 38 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici