Ponta: PDL s-a înconjurat de personaje cu viziuni fasciste, unul, Adrian Papahagi, va candida la Cluj

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a acuzat PDL că s-a înconjurat de personaje cu "viziuni fasciste", una fiind vicepreşedintele Fundaţiei Creştin Democrate, Adrian Papahagi, candidat într-un colegiu din Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor pe listele ARD.

725 afișări
Imaginea articolului Ponta: PDL s-a înconjurat de personaje cu viziuni fasciste, unul, Adrian Papahagi, va candida la Cluj

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Victor Ponta a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca în viitorul Parlament să nu fie aleşi "neofascişti", iar personaje cu "mentalitate fascistă să nu reprezinte Clujul”.

"Îmi doresc ca în Parlamentul României să nu fie aleşi neofascişti. Am constatat că PDL s-a înconjurat de personaje cu declaraţii şi viziuni fasciste. Unul dintre ei va candida la Cluj, domnul Papahagi, care face declaraţii despre femei, despre minorităţi, despre persoane cu alte orientări sexuale, identice cu ale neofasciştilor din alte ţări. Îmi doresc ca în viitorul Parlament personaje cu mentalitate fascistă să nu reprezinte Clujul. Nu vreau să cred că în 2012 avem oameni cu gândiri şi cu aspiraţii tipice anilor ’30 în România şi este foarte important lucrul acesta", a spus Ponta.

Adrian Papahagi va candida pe listele ARD în Colegiul nr. 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici