Ponta: PSD a acceptat cu greu ideea că nu va avea candidat propriu la Preşedinţie în 2014

Liderul social-democrat Victor Ponta afirmă că PSD a admis cu greu ideea că nu va avea candidat propriu la Preşedinţie, dar când a acceptat a înţeles că liderul PNL Crin Antonescu este acel candidat, şi nu altcineva, el avertizând că USL va trebui să dea socoteală în 2016 pentru modul de guvernare.

323 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD a acceptat cu greu ideea că nu va avea candidat propriu la Preşedinţie în 2014

Ponta: PSD a acceptat cu greu ideea că nu va avea candidat propriu la Preşedinţie în 2014 (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Victor Ponta a declarat, vineri, la Iaşi, la o întâlnire cu primarii PSD şi PNL din judeţ, că social-democraţilor nu le-a fost uşor să accepte ideea de a nu avea candidat propriu la Preşedinţie, el precizând că liderul liberal Crin Antonescu rămâne propunerea USL pentru scrutinul din 2014.

"Suntem împreună şi acum în 9 decembrie, dar o să fim şi în 2014. Aici vreau să fac o paranteză pentru militanţii noştri, nu pentru presă. PSD este un partid care cu greu a acceptat ideea că nu va avea un candidat propriu la funcţia de preşedinte, dar când am acceptat-o şi când am constatat în toate judeţele că oamenii au înţeles şi sprijină acest lucru, am acceptat că acel candidat este Crin Antonescu", a spus Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a spus că "nu va fi altcineva candidatul USL la alegerile prezidenţiale".

"Abia în 2016, împreună, o să dăm socoteală pentru cum am guvernat, n-o să poată da vina nimeni pe celălalt", a mai spus Victor Ponta.

Liderul PSD a mai afirmat că există o uriaşă aşteptare şi speranţă a oamenilor, iar "dacă USL nu va fi atentă, pot apărea mari dezamăgiri".

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au participat, vineri, la Iaşi, la o întâlnire cu primarii PSD şi PNL din judeţ, precum şi cu liderii organizaţiilor locale ale celor două formaţiuni politice. La eveniment au fost mai fost prezenţi liderul PC Daniel Constantin şi secretarul general PSD Liviu Dragnea

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici