Ponta: PSD-UNPR şi PNL-PC vor avea un număr egal de portofolii. PSD şi UNPR vor forma un singur partid

Alianţa de centru-stânga PSD-UNPR şi Alianţa de centru-dreapta PNL-PC vor avea un număr egal de portofolii în viitorul Guvern, iar parlamentarii UNPR vor face parte din grupul PSD, existând o înţelegere ca, după alegeri, să fie efectuată o fuziune între cele două partide, a declarat premierul Ponta.

451 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD-UNPR şi PNL-PC vor avea un număr egal de portofolii. PSD şi UNPR vor forma un singur partid

Ponta: PSD-UNPR şi PNL-PC vor avea un număr egal de portofolii. PSD şi UNPR vor forma un singur partid (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Alianţa de centru stânga PSD-UNPR şi Alianţa de centru-dreapta PNL-PC vor avea un număr egal de portofolii. UNPR vor fi în grupul nostru parlamentar şi avem o înţelegere ca, după alegeri, să existe o reunificare, o fuziune între cele două partide", a spus liderul PSD, premierul Victor Ponta la RTV.

El a arătat că va iniţia discuţii cu toţi parlamentarii inclusiv pentru formarea viitorului Guvern, dar numai după ce va avea decretul de desemnare pentru postul de prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici