Ponta: PSD va ataca Legea salarizării la Curtea Constituţională

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că PSD va ataca Legea salarizării pe 2011 la Curtea Constituţională, dacă aceasta va fi adoptată prin respingerea moţiunii de cenzură.

29 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD va ataca Legea salarizării la Curtea Constituţională

Ponta: PSD va ataca Legea salarizării la Curtea Constituţională (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă PSD va ataca la Curtea Constituţională Legea salarizării pe 2011, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament, Ponta a răspuns: "În mod sigur da, legea este proastă, incorectă şi este legalizarea încă a unei minciuni. Boc vrea să facă o lege care să legalizeze furtul, ca şi bugetul pe 2011, care are un singur scop, acela de a da bani pentru Udrea şi clienţii de partid".

Deputaţii şi senatorii au dezbătut, luni, moţiunea de cenzură intitulată "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima ţeapă trasă românilor de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc". La momentul transmiterii acestei ştiri, parlamentarii votează secret, cu bile. Reprezentanţii coaliţiei majoritare sunt prezenţi în sală, dar nu votează. Numărul parlamentarilor de opoziţie este sub cel de 236 necesar pentru adoptarrea unei moţiuni de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici