Ponta se întâlneşte, la Chişinău, cu preşedintele, premierul şi şeful Parlamentului moldovean

Premierul Victor Ponta se va afla, vineri, în Republica Moldova, la Chişinău, pentru o vizită oficială în care se va întâlni cu preşedintele, cu prim-ministrul şi cu preşedintele Parlamentului moldovean, urmând să participe şi la deschiderea Forumului Moldo-Român privind educaţia, transmite Guvernul.

169 afișări
Imaginea articolului Ponta se întâlneşte, la Chişinău, cu preşedintele, premierul şi şeful Parlamentului moldovean

Ponta se întâlneşte, la Chişinău, cu preşedintele, premierul şi şeful Parlamentului moldovean (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

Miercuri, Guvernul a aprobat două memorandumuri privind semnarea unui program de cooperare între ministerele Educaţiei din cele două ţări, respectiv semnarea unui acord între cele două guverne de ajutor reciproc în caz de urgenţe medicale.

Premierul a afirmat în şedinţa de guvern că nu vrea să meargă la Chişinău "cu mâna goală", ci cu fondurile alocate anul trecut şi cu toate programele iniţiate în domeniul SMURD şi educaţiei, ca parte a sprijinului acordat pentru parcursul european al statului vecin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici