Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că singura soluţie pentru ca Elena Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze, nu să îl restructureze administrativ.

137 afișări
Imaginea articolului Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze

Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că nu USL a propus referendumul pentru desfiinţarea sectoarelor, ci PDL.

"Nu noi am vrut desfiinţarea sectoarelor, ci Elena Udrea. Singura soluţie ca Elena Udrea să câştige Bucureştiul este să îl defiinţeze, nu să îl restructureze administrativ. Indiferent că vor fi şase sectoare sau treizeci sau niciunul, pe Elena Udrea nu o va vota nimeni. Nu va câştiga în Bucureşti decât dacă se modifică legea şi o numeşte Traian Băsescu", a spus preşedintele PSD.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, că încă de la început a susţinut că Legea Capitalei trebuie adoptată de Parlament, arătând că referendumul nu îşi atinge obiectivul urmărit de PDL de informare corectă a bucureştenilor, fiind un instrument de manipulare în mâna PSD şi PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la o conferinţă organizată de "Ziarul Financiar", că nu este nevoie de realizarea unui referendum în Bucureşti, precizând că s-a exagerat şi că Parlamentul este cel care decide dacă se desfiinţează sectoarele Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici