Ponta: Sper ca din luna decembrie ANST să devină Ministerul Sportului, fără tineret

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în cadrul Galei "100 de ani de la înfiinţarea federaţiei Societăţilor Sportive din România", că speră ca din luna decembrie Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST) să devină Ministerul Sportului, "fără tineret".

258 afișări
Imaginea articolului Ponta: Sper ca din luna decembrie ANST să devină Ministerul Sportului, fără tineret

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Sper ca din luna decembrie ANST să devină Ministerul Sportului, fără tineret şi alte lucruri. Ideea de a avea în guvern un reprezentant al sportului poate fi o idee foarte bună până când sportul se va organiza atât de bine încât să nu mai aibă nevoie de guvern. Ştim cu toţii că dacă investim în sport în următorii 3-4 ani o să avem rezultate peste 10-15. Dacă însă nu vom investi nimic, nu vom avea rezultate deloc. În ceea ce priveşte infrastructura mă bucur că anul acesta încep lucrările şi la Sala Polivalentă, atât de mult aşteptată", a spus Ponta.

Victor Ponta i-a înmânat în cadrul galei o plachetă fostei canotoare Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj.

Gala "100 de ani de la înfiinţarea federaţiei Societăţilor Sportive din România", organizată de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (ANST), se desfăşoară în Sala Polivalentă din Capitală. 

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici