Ponta spune că prin amânarea audierii miniştrilor propuşi USL a dat un semnal prost

Premierul Victor Ponta a admis, vineri, că în urma amânării audierii miniştrilor propuşi în Comisiile parlamentare s-a dat un "semnal prost" de către USL.

234 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că prin amânarea audierii miniştrilor propuşi USL a dat un semnal prost

Ponta spune că prin amânarea audierii miniştrilor propuşi USL a dat un semnal prost (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este de acord cu faptul că prin amânarea acestor audieri s-a dat un semnal prost din partea Uniunii, el a răspuns: "Ba da".

"Tocmai de aceea am considerat că a fost un semnal prost pe care l-am dat. Am avut discuţii lămuritoare cu cei care nu înţelegeau ce vrem să facem şi, tocmai de aceea, astăzi de dimineaţă, înainte de a vă anunţa pe dumneavoastră, decizia şi acordul final este între cei doi copreşedinţi, domnul Antonescu şi cu mine", a spus liderul PSD.

Întrebat cine au fost cei care au înţeles deciziile sale recente, Ponta a refuzat să dea nume, arătând că nu mai are rost să fie redeschise dicuţiile de joi seară.

"Important este că domnul Antonescu şi cu mine, ca de fiecare dată, am fost mai hotărâţi şi ne-a impus până la urmă punctul de vedere asupra tuturor colegilor noştri", a ţinut să precizeze premierul.

Potrivit afirmaţiilor sale, el şi copreşedintele USL, Crin Antonescu, au stabilit "structura Guvernului şi modul de funcţionare, în continuare, politic".

Întrebat cum i-a convins pe partenerii de coaliţie, el a răspuns: "Cu blândeţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici