Ponta: Succesul de la locale trebuie gestionat cu multă umilinţă, să nu ni se urce la cap

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că USL trebuie să gestioneze cu multă umilinţă succesul de la alegerile locale, el arătând că nu trebuie să li se urce la cap, având în vedere că victoria obţinută este atât de mare încât se pierde contactul cu realitatea.

115 afișări
Imaginea articolului Ponta: Succesul de la locale trebuie gestionat cu multă umilinţă, să nu ni se urce la cap

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea / MediafaxFoto)

"Pe votul politic la Consiliile Judeţene am obţinut 52%, care se materializează în 60% din mandate. E foarte mult. Trebuie să fim capabili să gestionăm acest succes, adică să nu ni se urce la cap. Cât vroiaţi să luăm? 80%? 100%?", a spus Ponta.

El a subliniat că aceste rezultat reprezintă foarte mult ca procent, având în vedere că a doua formaţiune politică după USL, respectiv PDL, are sub 15%.

"Este foarte mare diferenţa, este un succes pe care trebuie să îl gestionăm cu foarte multă umilinţă şi normalitate. E o victorie atât de mare încât ne pierdem contactul cu realitatea şi avem obligaţia - şi ăsta e mesajul meu pentru toţi colegii - să înţelegem cum am ajuns la acest rezultat şi la această victorie categorică: am ajuns prin meritele noastre, dar am ajuns şi prin greşelile PDL", a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici