Ponta: Toţi cei 3 candidaţi la şefia PDL sunt foarte buni pentru noi, mi-e greu să aleg între ei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN, la care presa a avut acces, că toţi cei trei candidaţi la conducerea PDL sunt foarte buni pentru social-democraţi, el arătând că îi e greu să aleagă între aceştia.

378 afișări
Imaginea articolului Ponta: Toţi cei 3 candidaţi la şefia PDL sunt foarte buni pentru noi, mi-e greu să aleg între ei

Ponta: Toţi cei 3 candidaţi la şefia PDL sunt foarte buni pentru noi, mi-e greu să aleg între ei

"O să urez succes celor trei candidaţi la conducerea PDL, cred că toţi trei sunt foarte buni pentru noi, nu pot decât să le urez succes, mi-e şi greu să aleg dintre ei", a spus Ponta.

El a arătat că important ca social-democraţii să se concentreze pe partidul lor, pe structura lor şi pe ideea anunţată de foarte mult timp, respectiv aceea de a nu confunda guvernarea cu partidul.

"Partidul trebuie să rămână un factor politic dincolo de guvernare, de fapt factorul politic care ne-a ajutat în opoziţie să supravieţuim şi să venim din nou la guvernare", a spus Ponta.

Convenţia Naţională a PDL, la care urmează să aibă loc alegeri interne, va avea loc în 23 martie.

Monica Macovei este al treilea candidat la şefia partidului, alături de Vasile Blaga şi Elena Udrea.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici