Ponta transmite secretarului de stat Buzatu că nu îi plac glumele cu "lumea de apoi" la autostrăzi

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor să îi transmită secretarului de stat Horaţiu Buzatu că nu îi plac glumele acestuia privind termenul de finalizare a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti şi că este bine să şi le păstreze pentru el, cerând din nou să fie aplicate penalităţi pe întârzieri.

696 afișări
Imaginea articolului Ponta transmite secretarului de stat Buzatu că nu îi plac glumele cu "lumea de apoi" la autostrăzi

Ponta transmite secretarului de stat Buzatu că nu îi plac glumele cu "lumea de apoi" la autostrăzi (Imagine: www.gov.ro)

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Horaţiu Buzatu a inspecat săptămâna trecută şantierul de construcţie a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, care trebuia încheiat la finele lunii iunie, el spunând însă presei că nu poate exista niciodată o garanţie în privinţa termenelor, deoarece pentru finele lunii iunie era anunţat şi sfârşitul lumii.

"Se lucrează, sper că se vor termina... Ştiti cum e, siguri nu putem fi niciodată. S-a anunţat şi sfârşitul lumii, dacă nu ma îndoiesc, undeva la sfârşitul acestei luni. Dacă vine sfârşitul lumii înainte, atunci nu vom mai putea circula", a spus Buzatu.

În şedinţa de luni a Guvernului, premierul i-a cerut ministrului Transporturilor să inspecteze din nou, joi, lucrările la autostrăzi şi să îi transmită secretarului de stat Buzatu că nu îi plac glumele acestuia "cu lumea de apoi".

"Spuneţi secretarului dumneavoastră de stat că nu îmi plac glumele domniei sale, să şi le ţină pentru el, cu lumea de apoi şi cu alte lucruri de genul ăsta, Şi vă rog să avem grijă să luăm banii celor care sunt de vină că nu avem gata autostrada aşa cum trebuia, pe 30 iunie", a spus Ponta ministrului.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a inspectat joi şantierul şi a declarat că autostrada Bucureşti-Ploieşti nu va fi deschisă circulaţiei la 30 iunie, data stabilită după mai multe amânări, noul termen avansat de autorităţi fiind 1 august, când va începe traficul, însă cu restricţii de viteză şi după ce vor fi remediate unele defecţiuni de construcţie.

Primul termen de dare în folosinţă a fost 2010, finalizarea fiind amânată de mai multe ori.

Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti sunt împărţite în două sectoare, respectiv Bucureşti-Moara Vlăsiei, unde lucrează consorţiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, şi Moara Vlăsiei-Ploieşti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct '98/Com-Axa.

Valoarea totală a lucrărilor este de 450 milioane euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici