Ponta: USD este parte a USL, numai că suntem doar trei partide în loc de patru

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că Uniunea Social-Democrată, care reprezintă alianţa electorală dintre PSD, UNPR şi PC în perspectiva alegerilor europarlamentare, este parte de USL, el arătând că această alianţă conţine doar trei partide din cele patru ale USL.

623 afișări
Imaginea articolului Ponta: USD este parte a USL, numai că suntem doar trei partide în loc de patru

Ponta: USD este parte a USL, numai că suntem doar trei partide în loc de patru (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"USD e parte a USL, numai că suntem doar trei din cele patru partide", a spus Ponta.

Solicitat să comenteze faptul că primarul Capitalei, Sorin Oprescu, susţine această alianţă electorală, Ponta a precizat: "Şi noi îl susţinem pe domnia sa şi l-am susţinut tot timpul, după cum ştiţi foarte bine".

Preşedinţii PSD, UNPR şi PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea alianţei electorale Uniunea Social-Democrată (USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind prezent şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici