Ponta va anunţa marţi, înaintea şedinţei de Guvern, propunerea pentru ministerul Bugetului

Premierul Victor Ponta va anunţa, marţi, înaintea şedinţei de Guvern, propunerea pe care o va face pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale. Informaţia a fost confirmată ulterior de premier în timpul unei emisiuni televizate,

481 afișări
Imaginea articolului Ponta va anunţa marţi, înaintea şedinţei de Guvern, propunerea pentru ministerul Bugetului

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ulterior, premierul Victor Ponta a confirmat că îi va transmite marţi preşedintelui Traian Băsescu noua propunere pentru ocuparea funcţiei de ministru delegat pentru Buget, precizând că este nevoie de încă o discuţie, dimineaţa, înainte să înainteze nominalizarea.

"Cu siguranţă am numele, însă am nevoie mâine dimineaţă de încă o discuţie şi mâine, probabil înainte de şedinţa de guvern, voi transmite către Cotroceni propunerea care, de data aceasta, nu mai poate fi refuzată de preşedinte oricine este acea propunere", a spus Ponta la România TV.

Întrebat dacă va fi propus consilierul său economic, Cristian Socol, sau fostul deputat liberal Nicu Marcu, Ponta a răspuns că nu va fi niciunul dintre aceştia.

Premierul Victor Ponta declarase,săptămâna trecută, că noile propuneri pentru funcţiile de miniştri ai Culturii şi Bugetului vor fi făcute la sfârşitul lunii august, el adăugând că se gândeşte să-i facă "o surpriză plăcută" şefului statului, Traian Băsescu, întrucât nu mai poate refuza nominalizările.

'La sfârşitul lunii august o să discut şi cu cei de la UDMR dacă fac o nouă propunere la Cultură. De asemenea, noi (PSD, n.r.) vom face o nouă propunere la Buget până la sfârşitul lunii august. Şi, de data aceasta, din fericire, domnul Băsescu nu mai poate să refuze. Mă gândesc să-i fac o surpriză plăcută", a spus Ponta, la Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici