Ponta va fi consiliat de un strateg american în campania pentru prezidenţiale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va fi consiliat de un strateg american în campania pentru alegerile prezidenţiale, cu care va încheia un contract în perioada imediat următoare, precum şi de consultaţii interni Bogdan Teodorescu şi Dan Sultănescu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

294 afișări
Imaginea articolului Ponta va fi consiliat de un strateg american în campania pentru prezidenţiale

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Sursele citate au arătat că Ponta îl cunoaşte pe strategul american de circa doi ani şi că acesta a vizitat România de două ori până acum.

Potrivit surselor citate, Ponta va semna un contract de consultanţă cu strategul american în perioada imediat următare.

Consultantul american nu a mai gestionat, până acum, campanii electorale în România, au mai arătat sursele citate.

Dintre consultanţii interni, Ponta va lucra în campania electorală pentru prezidenţiale cu Bogdan Teodorescu, cu care colaborează de 14 an, şi cu Dan Sultănescu.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, va fi coordonatorul campaniei electorale a lui Ponta, în timp ce Dan Şova va fi purtătorul de cuvânt al PSD.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici