Ponta: Vîntu, Voiculescu şi Băsescu sunt oameni ai trecutului, Voinescu a furat voturi în Parlament

Liderul PSD Victor Ponta susţine că, pentru el, Sorin Ovidiu Vîntu, Dan Voiculescu şi Traian Băsescu sunt oameni ai trecutului, iar parlamentarul Sever Voinescu a furat voturi la Legea pensiilor, preşedintele social-democrat replicând astfel acuzaţiilor PDL potrivit cărora el ar fi omul mogulilor.

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vîntu, Voiculescu şi Băsescu sunt oameni ai trecutului, Voinescu a furat voturi în Parlament

Ponta: Vîntu, Voiculescu şi Băsescu sunt oameni ai trecutului, Voinescu a furat voturi în Parlament (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Cred că domnii Vîntu şi Voiculescu sunt şi un pic masochişti. Le place bătălia aceasta cu Traian Băsescu. Pentru mine sunt toţi trei oameni ai trecutului. Obligaţia mea este să mă gândesc la viitor, iar bătălia lui Băsescu cu mogulii nu are o legătură nici cu noi ca partid, nici cu România", a afirmat Ponta.

În legătură cu faptul că deputatul PDL Sever Voinescu l-a nominalizat pe Victor Ponta că ar fi "sub papucul mogulilor", liderul PSD a spus: "Sever Voinescu este cel care a furat voturi în Parlament la Legea pensiilor".

"Mi se pare ruşinos că PDL mai scoate în faţă asemenea oameni şi mi se pare ruşinos că, la televiziunile mogulilor, domnul Voinescu încă e transmis în direct orice spune", a adăugat Victor Ponta.

Deputatul PDL Sever Voinescu a lansat vineri, într-o conferinţă de presă, un atac dur la adresa lui Dan Voiculescu şi a lui Sorin Ovidiu Vîntu, arătând că "televiziunile patronate de cei doi domni au intensificat campania de defăimare şi de calomniere" a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL.

"Motivele pentru care domnii Voiculescu şi Vîntu doresc cu ardoare demiterea preşedintelui Traian Băsescu nu sunt, aşadar, noi. Nici modul de operare nu constituie o noutate. Atacul politic este dat prin politicieni comandaţi, iar atacul mediatic prin jurnalişti aflaţi în soldă", a susţinut Sever Voinescu, arătînd că "PSD este în continuare la ordinele" lui Vîntu.

"De curând, domnul Victor Ponta a recunoscut public că partidul său se afla sub comanda domnului Sorin Ovidiu Vîntu acum câteva luni de zile. Ar fi o naivitate să credem că brusc această legătură a încetat. Se vede de la o poştă coordonarea dintre atacurile antiprezidenţiale ale lui Ponta şi campania mediatică a trustului domnului Vîntu", a menţionat Sever Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici