Ponta: Voi discuta cu Grupul minorităţilor, nu are nicio legătură cu problema din USL

Premierul Victor Ponta are o întâlnire, luni, la Parlament, cu membrii Grupului minorităţilor naţionale, el menţionând, înainte de aceasta, că discuţia nu are nicio legătură cu problema din USL.

115 afișări
Imaginea articolului Ponta: Voi discuta cu Grupul minorităţilor, nu are nicio legătură cu problema din USL

Ponta: Voi discuta cu Grupul minorităţilor, nu are nicio legătură cu problema din USL (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Eu mă văd cât de des pot cu grupul minorităţilor pentru că avem un acord de colaborare şi vreau să mă ţin de cuvânt. Nu are nicio legătură cu problema din USL", a răspuns el, întrebat despre discuţiile pe care le va avea în cursul după-amiezei cu acest grup parlamentar.

Întâlnirea este programată pentru ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici