Ponta: Vom îndeplini angajamentele de la baza USL, nu am uitat că primul lucru a fost "Jos Băsescu"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD-PC-UNPR la europarlamentare, că Alianţa va îndeplini angajamentele care au stat la baza constituirii USL, arătând că nu va fi uitat primul lucru care i-a unit, adică "Jos Băsescu".

227 afișări
Imaginea articolului Ponta: Vom îndeplini angajamentele de la baza USL, nu am uitat că primul lucru a fost "Jos Băsescu"

Victor Ponta, Traian Băsescu (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Ponta a reamnitit angajamentele care au stat la baza constituirii USL, primul fiind bătălia până la capăt cu regimul Băsescu.

"Ne-am angajat şi jurat că vom lupta până la capăt cu regimul Băsescu, Udrea, Boc, cu acest regim care, iată, de 3.400 de zile distruge ţara noastră, comite un genocid social şi ne-a supus pe toţi abuzurilor, corupţiei şi necazurilor de zi cu zi. Asta am promis şi vreau să spun că ne vom ţine de cuvânt şi până la 16 noiembrie vom da jos acest regim ticălos, rău împotriva României şi până pe 16 noiembrie nu vom uita că primul lucru care ne-a unit a fost «Jos Băsescu»", a spus Ponta.

El a arătat că a promis că va face dreptate oamenilor şi a dat înapoi pensii, salarii, a relansat agricultura, menţionând că este pe drumul cel bun şi constituirea unei Românii puternice.

"Acestea sunt anhgajamentele noastre şi nu dăm niciun pas înapoi de la angajamentele noastre.(...) Important este să-i asigurăm pe toţi românii că România poate fi a tuturor românilor, nu doar a lui Băsescu", a mai spus liderul social-democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici