PPDD anunţă că va vota împotriva Cabinetului Ponta III

Parlamentarii PPDD vor vota împotriva noului Guvern pe motiv că nu pot gira un Cabinet în care UDMR este inutil, a anunţat, marţi, în plen, deputatul PPDD George Comşa.

262 afișări
Imaginea articolului PPDD anunţă că va vota împotriva Cabinetului Ponta III

PPDD anunţă că va vota împotriva Cabinetului Ponta III (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

El a spus că apreciază pledoaria prim-ministrului pentru stabilitate şi pentru "inutilitatea" UDMR în acest Guvern.

"Inutilitatea UDMR nu este doar teoretică, ci şi practică. PPDD într-o formă distilată, cu 26 de voturi, eliberat de traseişti, şi-a oferit sprijinul pentru stabilitate fără pretenţia de ministere şi de vicepremier. De câţi vicepremieri e nevoie ca ţara să fie condusă prost? PPDD a decis să voteze împotriva acestui Guvern, multe din argumentele liberalilor se regăsesc. În această zonă a Europei, nu putem să girăm un Guvern în care UDMR este inutil", a spus deputatul PPDD.

Premierul Victor Ponta a mers, luni, la grupul PPDD, el prezentându-le parlamentarilor acestui grup principalele obiective de guvernare şi arătând deschiderea sa spre dialog, preşedintele PPDD, Simona Man, anunţând, ulterior, că formaţiunea sa va rămâne în opoziţie.

Pona a spus că PPDD va votat, doar marţi, pentru Guvern.

La rândul său, preşedintele PPDD Simona Man a arătat că partidul va rămâne în opoziţie, în condiţiile în care UDMR intră la guvernare.

"Premierul ne-a prezentat situaţia actuală, merge la guvernare cu UDMR, noi rămânem cum am anunţat, în opoziţie şi aşteptăm următoarea remaniere", a spus Man.

Ea a arătat că va analiza împreună cu grupul PPDD dacă formaţiunea va vota Guvernul marţi în Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici